Info vedr. corona-virus: Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer om værnemidler til beskyttelse af både personale såvel som vores patienter.

Rodbehandling

N

Bred erfaring og ekspertise

N

God til håndtering af tandlægeskræk

N

+20 års erfaring

Rodbehandling

Rodbehandling udført grundigt og omsorgsfuldt

​Hos Tandlægerne Brabrandhus udfører vi alle former for rodbehandling. Vi er 2 professionelle tandlæger på vores klinik, og når vi udfører en rodbehandling, har vi alle fokus på at give dig en grundig og omsorgsfuld behandling.

​Hvornår er det nødvendigt med en rodbehandling?

En rodbehandling er påkrævet, hvis et kariesangreb går helt ind til nerven i en tand, eller hvis en tand er knækket så alvorligt, at nerven har taget skade. Vi renser først rodkanalen, som derefter bliver fyldt med et plastisk fyldningsmateriale.

Efter behandlingen kan det være nødvendigt at påsætte en krone. De tænder, som er blevet rodbehandlede, er oftest meget skrøbelige, hvorfor det kan være nødvendigt at beskytte dem med en krone efterfølgende.

​Erfarne og professionelle tandlæger?

Tandlægerne i vores klinik har mange års erfaring med selv meget komplicerede former for rodbehandling, og vi udfører altid en grundig behandling, så vi undgår en efterbehandling. Vi udfører behandlingen nænsomt, så du vil opleve mindst muligt ubehag, mens det står på. Har du brug for smertestillende, kan du få lokalbedøvelse under en rodbehandling.

​Ring til os for at bestille en tid

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 86 25 18 77 eller til at sende os en e-mail på mail@brabrandhus.dk og bestille tid til en rodbehandling.

Book en tid

Husk du kun kan bestille tid via telefon. Har du spørgsmål så send gerne en mail: mail@brabrandhus.dk

Vi tilbyder blandt andet behandling indenfor

E
Alm. tandpleje
E

Implantater

E

Kirurgi

E

Tandbroer og tandkroner

E

Paradentosebehandling

E

Rodbehandling

E

Tandblegning

E

Tandlægeskræk

E

Snorkeskinne

E

Tandregulering